Weddingplanner

Ceremoniemeester

Op zoek naar een vakbekwame weddingplanner? Yes..! U gaat trouwen, maar u heeft geen idee hoe een bruiloft te plannen en organiseren. Met Maud als weddingplanner hoeft u zich niet druk te maken tijdens de voorbereidingen van de grote dag. Zij zorgt met haar team voor rust en gemak en staat u als bruidspaar bij tijdens het plannen en organiseren van de bruiloft. Door het grote netwerk van diverse leveranciers, kunnen wij uw wensen optimaal vervullen. Daarnaast volgt Maud ook de nieuwste weddingtrends en kan zij u fantastische voorstellen doen om jullie droomhuwelijk te realiseren. Meet at your party kan uw bruiloft van a tot z regelen maar het is natuurlijk ook mogelijk om een weddingplanner in te schakelen voor al het advies rondom uw bruiloft. Maud geeft aan ieder huwelijk een persoonlijk tintje. Uiteraard zal zij ook aanwezig zijn op de grote dag als ceremoniemeester, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Ceremoniemeester

Het is een must om een ceremoniemeester te hebben op uw bruiloft. U moet optimaal kunnen genieten en sprankelen op deze fantastische dag! Het is een hele taak om als ceremoniemeester te fungeren en vaak willen bruidsparen hun vrienden of familie hiermee niet ‘lastig vallen’. Je geliefden moeten immers ook kunnen genieten van deze dag, samen met u. Onze ceremoniemeester Maud regelt alles op uw dag zelf zodat u geen zorgen heeft. Voorafgaand aan uw bruiloft neemt u alles door met Maud en gaat u locaties bezoeken. Samen zorgt u voor het draaiboek en daarnaast zet u samen de laatste puntjes op de i. Maud zal van het begin tot het einde aanwezig zijn bij uw bruiloft en ervoor zorgen dat u optimaal geniet deze dag.

Kennismaking

Omdat dit een belangrijke dag voor u is, begrijpen wij dat u graag met een weddingplanner of ceremoniemeester werkt waar het mee klikt en waar u zich vertrouwd bij voelt. Daarom maakt u altijd eerst vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek met Maud van Tongeren. Daarnaast worden in dit gesprek direct jullie wensen opgenomen zodat zij u een gepast voorstel kan doen.

Wat andere zeggen over Maud als weddingplanner! 

Weddingplanner in Boxtel, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg?

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Neemt u dan contact met ons op.